HABERLER

Özel Siirt Hayat Hastanesinden Öğrencilere Yönelik Obezite Eğitimi

Özel Siirt Hayat Hastanesi Diyetisyeni Nuray Altınkum tarafından “Çocukluk ve Ergenlik Döneminde Obezite” konulu seminer düzenlendi.

22 Mayıs Dünya Obezite Günü nedeniyle Özel Siirt Hayat Hastanesi Diyetisyeni Nuray Altınkum tarafından, Final Okulları 4-5-6-7 ve 8. Sınıf öğrencilerine “Çocukluk ve Ergenlik Döneminde Obezite” ile ilgili eğitim verildi.

Diyetisyen NurayAltınkum tarafından verilen eğitimde, öğrencilere günün en önemli öğününün kahvaltı olduğu vurgulanarak, içeriğinin yeterli ve dengeli beslenme kurallarına uygun olması gerektiği ve kahvaltıda tüketilmesi gereken besinler anlatıldı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Diyetisyeni Nuray Altınkum öğrencilere obezite nedenleri, sağlıklı beslenme ile obeziteyle mücadele yolları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Eğitimde öğrencilere, obezite ile ilgili günlük hayatta uygulamaları gereken faydalı bilgiler aktardı.

Öğrencilerin konuya olan ilgisinden memnun kalan Diyetisyen Nuray Altınkum, gelen sorulara tek tek cevap vererek öğrencilerin bilgilenmesini sağladı.

Final Okulları Müdürü Naci Emrağ,Özel Siirt Hayat Hastanesi Diyetisyeni Nuray Altınkum ve Hasta Hizmetleri Müdürü Cahit Kars'a vermişl oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.