HABERLER

Çocuk Doktoru Yrd. Doç. Dr. İlhan Tan, Özel Siirt Hayat Hastanesinde

Uzman Kadrosuyla Özel Siirt Hayat Hastanesi doktor kadrosuna bir yenisini daha ekledi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd.Doç. Dr. İlhan Tan, Özel Siirt Hayat Hastanesinin güçlü hekim kadrosu arasında yerini alarak, hasta kabulüne başladı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi’nde göreve başlayan Yrd.Doç. Dr. İlhan Tan, Özel Siirt Hayat Hastanesinde görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu, burada bulunacağı süre zarfında hastalarına en iyi hizmeti sunmak için çabalayacağını belirtti.

Özel Siirt Hayat Hastanesi'nden yapılan açıklamada; "Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman hekimlerimizle birlikte çocuklarımızın her türlü tedavisi polikliniklerimizde ve çocuk servisimizde yapılarak Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak Siirt halkına en iyi sağlık hizmetini vermeye çalışacağız. " denildi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. İlhan Tan Kimdir?

Özel Siirt Hayat Hastanesinde göreve başlayan 1974 Adıyaman doğumlu olan Yrd.Doç. Dr. İlhan Tan, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olup; Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağrı Patnos Devlet Hastanesi ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında görev yaptı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği ve Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi uzmanı. Yrd. Doç. Dr. İlhan Tan, uzmanlık eğitimi süresince özellikle sağlıklı bebek ve çocuk gelişiminin takibi ve desteklenmesi, yeni doğan bebek ve anne sağlığı, akciğer hastalıkları, astım ve alerjik hastalıklar, sindirim sistemi hastalıkları, kilo eksikliği, boy kısalığı, tiroit ve ergenlik hastalıkları, çocukluk çağının ateşli hastalıkları konuları üzerinde çalışmalar yaptı.